0251 247 645    info@endemawoninginrichting.nl

Schuren

Parketvloer afwerken met lak.

U kunt uit verschillende afwerkingen kiezen.

Een daarvan is om uw vloer af te werken met Lak.

Lakken zijn er in diverse soorten. Zo zijn er matte/ half mat en glanzende lakken te gebruiken. Als u uw vloer laat afwerken met lak kiest u voor een waterdichte harde afwerklaag voor uw vloer.

Wilt u een compleet andere uitstraling van uw vloer, dan kan ik desgewenst de vloer afwerken met bijvoorbeeld een ultra matte lak.

Deze lak geeft een onbehandelde uitstraling, dat wil zeggen dat het net lijkt alsof de vloer geschuurd is en zijn natuurlijke kleur heeft.

Ik lever u altijd de juiste onderhouds middelen waarmee u uw vloer kunt onderhouden.

Met een goed onderhouds middel en een gedegen onderhouds advies zult u jaren lang plezier hebben van uw “nieuwe” parket vloer.

Graag informeer ik u vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

 

Parketvloeren afwerken met Olie.

U kunt bij olie uit verschillende afwerkingen kiezen.

Een daarvan is om uw vloer af te werken met een standaard olie. Voor zwaarder gebruik adviseren wij de 2 componenten olie.

Oliën zijn er in diverse kleuren en soorten. Als u uw vloer laat afwerken met olie kiest u voor een mooie en warme uitstraling van uw vloer.

Olie trekt in uw vloer waardoor alle structuren en hout nerven goed zichtbaar worden. Het geeft uw vloer een mooie matte uitstraling en een zeer slijtvaste afwerklaag.

Wilt u een compleet andere uitstraling van uw vloer, dan kan u dus met olie alle kanten op.

Ik lever u altijd de juiste onderhouds middelen waarmee u uw vloer kunt onderhouden. Met een goed middel en een gedegen onderhouds advies zult u jaren lang plezier hebben van uw “nieuwe” parket vloer.

Graag informeer ik u vrijblijvend naar alle mogelijkheden!

 

Schade aan de vloer of een uitbouw geplaatst?

Als u schade heeft aan uw parketvloer of u wilt bijvoorbeeld uitbouwen. Een stuk parket wil laten repareren, dan bent u bij Endema Woninginrichting aan het juiste adres.

Na de beoordeling ga ik op zoek naar het juiste houtsoort om de vloer mee te repareren. Ik tand de vloer op een zeer vakkundige manier uit waarna de nieuwe delen geplaatst kunnen worden. Na de reparaties zal uw vloer geschuurd worden en afgewerkt worden met lak of olie naar keuze.